Candy Bar – in trend la evenimente

Unul dintre cele mai apreciate momente ale unei petreceri, bufetul cu dulciuri este o încântare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dar pregătirea lui necesită multă planificare în prealabil. Avantajul candy bar-ului este flexibilitatea de care te bucuri în alegerea sortimentelor de dulciuri, codul de culoare, tematica, decorul și micile detalii care fac diferența. Decorul bufetului cu prăjituri este mediul în care îți poți lăsa imaginația să zburde! Aspectul este la fel de important ca și gustul, iar ambalarea bomboanelor și a prăjiturilor poate da tonul succesului încă de la început.

Se spune că nunta este una dintre cele mai frumoase zile din viața unui om. Ei bine, cu un candy bar creativ poate deveni și cea mai savuroasă! Love is in the air, Fairytale Wedding, Rustic Backyard Wedding, Classic Black & White Wedding sunt doar câteva dintre tematicile pe care le poți aborda pentru o nuntă de vis.

In primul rand, trebuie sa afli pentru cati oameni te pregatesti, pentru ca in functie de asta vei stabili cantitatile de prajituri. Ca regula generala, nu trebuie sa faci cate o prajitura din fiecare per invitat pentru ca nu se vor manca.

Un candy bar reușit nu apare pocnind din degete. Contacteaza-ne din timp pentru a discuta despre acesta!

Lasă un răspuns