Despre noi

Ce inseamna Cake Expert?

Cake Expert inseamna prajituri, torturi si alte delicii excelente, iar tu stii ca un desert bun incununeaza un eveniment reusit.
Vrei sa faci cuiva o surpriza? La Cake Expert este simplu si usor. Stim sa pastram un secret si nu-ti dezvaluim identitatea, pentru ca esti clientul nostru preferat si asta iti doresti.
Vrei sa salvezi situatii delicate, cu torturi fara gluten, fara zahar sau fara lactate? Pune-ne la incercare! Se va povesti despre alegerile tale inspirate, pentru ca esti clientul nostru preferat!
Iti faci griji cu transportul, persoanalizarea sau modul de plata? Vei putea alege solutia cea mai potrivita pentru tine, ca sa poti ramane clientul nostru preferat.

Valorile noastre

Calitatea produselor
Produsele Cake Expert sunt obtinute din ingrediente de top, naturale. Prin imbinarea lor intr-un mod armonios putem satisface si cele mai pretentioase gusturi.
Suportul
Te invităm să comunici cu noi. Când ai nevoie de informații, dorim să-ți răspundem la întrebari. Daca ai întampinat dificultăți sau a rămas ceva nerezolvat, te rugăm să ne semnalezi. Ne interesează mult sugestiile tale.
Satisfacerea clientului
Clientul nostru este axat în principal pe calitatea produselor, dar este foarte atent la detalii. Incercam sa aducem zambete in fiecare zi.
Performanta
Performanta, la nivelul actual, a fost dificil de atins. Dorim sa atingem un nivel premium, care sa dicteze trendul in domeniul in care activam.
Call Now Button
X