Cake Expert

Candy Bar

Pregătim minuțios fiecare detaliu și adăugăm încă un strop de culoare petrecerii tale cu un Candy Bar de vis! Fie că ai o tematică anume sau vizualizezi decorul într-un mod specific, noi suntem atenți la nevoile tale și ne asigurăm că totul va decurge conform planului. Tu spune-ne ce dorești, iar noi vom face din vis o realitate!

Experiență personalizată

Fiecare invitație de a livra surprize dulci către clienții noștri ne bucură inima neinchipuit. Candy bar, degustări, personalizare sau consultanță, oamenii din spatele Cake Expert se pregătesc temeinic ca fiecare detaliu să fie perfect, de la un mousse de ciocolată delicios, până la cel mai pufos blat. De 12 ani, investim în cursuri pentru a învăța noile tehnici în decorare, dar punem și accent pe siguranța angajaților și prietenilor care ne trec pragul. Când vine vorba de provocări in privința decorațiunilor, nu ne dăm în lături din a veni cu idei indrăznețe și potrivite fiecărui eveniment, totul pentru a aduce zâmbetele pe chipul prietenilor Cake Expert.

Personalizare
degustări
consultanță
candy bar

Livrarea produselor

De mai bine de 12 ani, echipa noastră de experți în ale cofetăriei pregătește zi de zi sute de produse pe care le livrează proaspete în condiții optime, având grijă ca aspectul acestora să rămână intact.

De aceea acordăm atenție ambalajelor pe care le folosim, cât și modului în care împachetăm surprizele dulci.

Vezi produsele

Candy Bar cu tematică

Indiferent de ocazie sau tematica petrecerii, creativitatea noastră are rareori limite. Pregătim decorul rupt din filele de poveste, de pe plajele din Hawaii sau de pe navele din oceanul Pacific, orice adaugă un plus de farmec evenimentului. Tu ne spui tematica, iar noi venim cu decorul perfect pentru petrecerea ta!

Comandă Candy Bar

Workshop-uri

Dacă ai avut vreodată o curiozitate despre cum sunt preparate bunătățile Cake Expert, noi ne pregătim glazurile din unt proaspăt, păstăile de vanilie, frișca obținută din smântână naturală, ciocolata veritabilă, și te așteptăm la workshop-urile noastre. Dacă vei vrea să afli secretele noastre, iți vom arăta cum poți crea un mousse de ciocolată încântător, un decor de invidiat sau un blat pufos și delicios. Noi te invităm să împărtășim cu tine din experiența noastră.

Cooking classes în teambuilding

Lucrul în echipă este un ingredient esențial în echipa Cake Expert. Astfel, încercăm în fiecare an să transmitem atât pasiunea pentru cofetărie cât și importanța lucrului în echipă prin Cooking Classes pentru teambuildinguri. Pregătim ingredientele, ustensilele, rețetele pentru un mousse cremos și pornim la drum către voi cu nerăbdare și voioșie. 

Contactează-ne

Cofetar pentru o zi

Școala Altfel este ocazia perfectă pentru micuți să dezvolte noi abilități prin joacă. Noi ne-am pregătit temeinic ca să oferim copiilor experiența autentică de a fi cofetar pentru o zi. Împletim aluatul, amestecăm ingredientele, învățăm lucrul în echipă și cum să facem cele mai gustoase suprize dulci pentru părinți și profesori. Contactează-ne pentru a putea organiza cele mai frumoase activități pentru prichindei. Cât despre siguranța celor mici, fii fără griji, investim constant în pregătirea personalului și a mediului astfel încât Cake Expert să fie un loc sigur pentru toți cei care ne pășesc pragul. 

Contactează-ne
Ingrediente proaspete, gătite în fiecare zi

Un strop de suflet, unul de magie,
ingrediente alese și multă creativitate.

Ingredient de calitate

Unt proaspăt

Ingredient de calitate

Ouă proaspete

Ingredient de calitate

Făină de calitate