Cake Expert

Despre noi

La finele anului 2009, Cake Expert a luat naștere în Iași, cu un prim laborator și micul magazin de pe Bulevardul Chimiei, nr 35. Alături de oamenii Cake Expert am creat povești dulci, am livrat la domiciliu zâmbete și am sărbătorit alături de clienții și colegii noștri deopotrivă. Cu timpul ne-am extins, astfel că acum ne bucurăm de 5 magazine fizice și un laborator pe Calea Chisinaului, nr 29. În fiecare zi punem muncă și pasiune în produsele noastre astfel încât fiecare mușcătură dintr-un tort cu ciocolată, un tort cu fructe sau un tort medovik să îți gâdile papilele și să-ți creeze cele mai frumoase amintiri.

Ce înseamnă Cake Expert?

Cei 12 ani de pasiune pentru coferărie ne-au invățat importanța atenției la detalii. Astfel că pentru noi, evenimentele speciale din viața ta sunt tratate cu mult entuziasm, pasiune și profesionalism. Destine care se unesc, o apreciere pentru munca depusă, serbarea unei zile de naștere sau o aniversare, indiferent de ocazie noi alegem ingredientele proaspete, le amestecăm cu dragoste și atenție, apoi le transformăm în torturi delicioase. Fie că preferi un tort cu ciocolată supraetajat, un tort Pădurea Neagră cu glazură tip oglindă sau un tort mousse fără gluten, noi le pregătim și decorăm după placul tău. Iar când vine vorba de transport, noi livrăm tortul la domiciliu cât ai spune ”dulce”.

Fara gluten
Proaspat
Calitate
UNICE
Online
Vegan

Livrarea produselor

Împachetăm sute de surprize dulci cu multă grijă și atenție, astfel încât ele să ajungă cu aspectul și textura intactă. Pornim la drum spre locația ta cu mult entuziasm, gata să oferim încă o pată de culoare petrecerii, în urma căreia dansează și papilele gustative împreună cu invitații.

Dacă vrei să faci cuiva o surpriză, fii fară griji, noi știm să ținem un secret. Pregătim, ornăm, împachetăm și livrăm tortul la domiciliul persoanei tale dragi.

Vezi produsele

Calitatea produselor

Unt și ouă proaspete, făină de calitate, puțină dragoste și multă pasiune, așa sunt create gusturile Cake Expert. Pe lângă atenția la nevoile nutriționale ale clienților noștri, avem întotdeauna grija să alegem ingredientele care se află în casa oricărei gospodine: de la păstăi de vanilie, frișcă obținută din smântână naturală, unt, până la suc de citrice și fructe dulci.

Ingrediente proaspete, gătite în fiecare zi

Un strop de suflet, unul de magie,
ingrediente alese și multă creativitate.

Ingredient de calitate

Unt proaspăt

Ingredient de calitate

Ouă proaspete

Ingredient de calitate

Făină de calitate

• CANDY BAR •

Unul din cele mai apreciate momente ale unei petreceri.

Află mai multe