Cake Expert

Produse
personalizate

Pasiunea noastră a prins contur acum 12 ani, iar de atunci suntem mereu acolo pentru tine să completăm momentele importante ale vieții tale cu ceva dulce. Destine care se unesc, zile de naștere, aprecieri pentru munca depusă sau simple delicii pe care știi că le meriți, toate sunt făcute cu drag și profesionalim dar și cu un simț estetic bine pus la punct. Indiferent de ocazie, alegem cele mai proaspete ingrediente și le amestecăm cu drag astfel încât experiența cu produsele Cake Expert să fie remarcată la fiecare înghițitură.

Consultanță

gratuită

Organizarea unui eveniment special vine și cu emoții pe măsură. Noi suntem aici la fiecare pas pentru tine, oferim consultanță gratuită și stabilim fiecare detaliu împreună astfel încât să transformăm visele în realitate.

Contactează-ne

Degustări

Ai dubii cu privire la ce arome s-ar potrivi mai bine evenimentului organizat de tine? Noi oferim posibilitatea degustării produselor, astfel încât să-ți găsești „dulcele pereche”. Ne găsești în locațiile noastre, prezentate în pagina de contact, iar tot ce trebuie să faci este să ne anunți. Noi vom pregăti surprizele dulci pentru tine și te vom aștepta cu drag.

Vezi produsele