Cake Expert

Servicii

Pasiunea noastră a prins contur acum 12 ani, iar de atunci suntem mereu acolo pentru tine să completăm momentele importante ale vieții tale cu ceva dulce. Destine care se unesc, zile de naștere, aprecieri pentru munca depusă sau simple delicii pe care știi că le meriți, toate sunt făcute cu drag și profesionalim dar și cu un simț estetic bine pus la punct. Indiferent de ocazie, alegem cele mai proaspete ingrediente și le amestecăm cu drag astfel încât experiența cu produsele Cake Expert să fie remarcată la fiecare înghițitură.

Experiență personalizată

Fiecare invitație de a livra surprize dulci către clienții noștri ne bucură inima neînchipuit. Candy bar, degustări, personalizare sau consultanță, oamenii din spatele Cake Expert se pregătesc temeinic ca fiecare detaliu să fie perfect, de la un mousse de ciocolată delicios, până la cel mai pufos blat. Când vine vorba de provocări în privința decorațiunilor, nu ne dăm în lături din a veni cu idei îndrăznețe și potrivite fiecărui eveniment, totul pentru a aduce zâmbetele pe chipul prietenilor Cake Expert.

Personalizare
degustări
consultanță
candy bar

Livrarea produselor

În fiecare zi pregătim sute de produse pentru prietenii noștri, iar echipa noastră de experți livrează fiecare tort în condiții optime. De la crearea unui mousse de ciocolată delicios și împachetarea surprizelor dulci, până la livrarea torturilor la domiciliu, noi avem întotdeauna grijă să oferim ce-i mai bun pentru tine. Secretul nostru este că, deși experiența ne este prieten, vrem în continuare să ținem cont de calitatea produselor. Astfel că întotdeauna căutam să îmbunătățim experiența ta. Și să nu-ți faci griji că vom întârzia, noi suntem acolo pentru tine întotdeauna la timp.

Vezi produsele

Workshop-uri

Ai avut vreodată o curiozitate despre cum sunt preparate bunătățile Cake Expert? Noi ne pregătim glazurile din unt proaspăt, păstăile de vanilie, frișca obținută din smântână naturală și ciocolata veritabilă, și te așteptăm la workshop-urile noastre. Dacă vei vrea să ne afli secretele, îți vom arăta cum poți crea un mousse de ciocolată încântător, un decor de invidiat sau un blat pufos și delicios. Noi te invităm să împărtășim cu tine din experiența noastră.

Vezi produsele

Candy bar

Pregătim minuțios fiecare detaliu și adăugăm încă un strop de culoare petrecerii tale cu un Candy Bar de vis! Fie că ai o tematică anume sau vizualizezi decorul într-un mod specific, noi suntem atenți la nevoile tale și ne asigurăm că totul va decurge conform planului. Tu spune-ne ce dorești, iar noi vom face din vis o realitate!

Află mai multe
Ingrediente proaspete, gătite în fiecare zi

Un strop de suflet, unul de magie,
ingrediente alese și multă creativitate.

Ingredient de calitate

Unt proaspăt

Ingredient de calitate

Ouă proaspete

Ingredient de calitate

Făină de calitate

• CANDY BAR •

Unul din cele mai apreciate momente ale unei petreceri.

Află mai multe