Ciocolata, ajutor de nădejde pentru o stare de bine

mai 9, 2021

Încă din copilărie, gustul ciocolatei s-a strecurat printre preferințele fiecăruia dintre noi. În ciuda observațiilor din partea părinților, nu puteai rămâne indiferent tentației pe care ciocolata o provoca, fiind mereu ispitit să mai guști câte o bucată. Dar te-ai întrebat vreodată de unde această poftă de ciocolată?

Ei bine, consumul regulat de ciocolată, în cantități mici, susține creșterea producției de endorfine în organism, acestea fiind substanțele responsabile pentru starea de bine. Dacă vei fi atent următoarea dată când mănânci ciocolată, vei observa o mișcare atipică pentru mulți dintre cei cu care împarți cotidianul. Brusc, colțurile gurii se ridică, mintea îți este inundată de pozitivism, te simți mult mai calm și fericit, iar tonusul tău este vizibil ridicat.

Mai mult, consumul de ciocolată neagră îmbunătățește fluxul sangvin de la nivelul creierului, motiv pentru care capacitățile funcției cognitive cresc. Acesta este motivul pentru care îți este mult mai ușor să te concentrezi după ce ai mâncat o bucată de ciocolată.

De mai bine de 12 ani, echipa noastră de experți în ale cofetăriei pregătește zi de zi sute de produse.

Pentru a fi în topul celor responsabili pentru starea ta de bine, am creat un tort delicios, cu cremă obținută din ganaj de ciocolată și amarene, pe care l-am asortat cu gustul acrișor al vișinelor. Deci, ce spui de o porție dulce de fericire?

• CANDY BAR •

Unul din cele mai apreciate momente ale unei petreceri.

Află mai multe