Tort zmeură

Cake Expert va aşteaptă cu o nouă descoperire, un produs cu gust delicios, parfumat, uşor de personalizat şi potrivit pentru orice ocazie. V-am trezit interesul? Dacă da, trebuie să ştiţi că este vorba despre ispititorul nostru tort cu zmeură.

noiembrie 18, 2019

Cu un gust intens de ciocolată amăruie datorită mouse-ului obţinut din ciocolată veritabilă cu masă de cacao de 72 %, gălbenuş de ouă proaspete şi frişcă naturală, tortul cu zmeură mângâie papilele gustative. Elementul diferenţiator al acestui tort este reprezentat de aromă de zmeură, o aromă dulce – acrişoară care se combină excelent cu îmbietorul mousse de ciocolată. Spumă de fructe este obţinută printr-o reducţie de zmeură proaspătă cu zahăr pudra şi frişcă naturală. Straturile de zmeură şi ciocolată sunt turnate cu migală peste blatul pufos din făină de secară. Acest tip de blat realizat cu sirop aromatizat cu fâşii de coajă de lămâie, are un gust dulceag şi beneficiază de avantajul că îşi poate păstra pentru mai mult timp prospeţimea.

Cu siguranţă acest tort de zmeură, uşor, delicat şi fresh, cu nuanţe văratice, va face diferenţa la evenimentul tău. Nu-i aşa că ţi-am făcut poftă? Comandă acum la telefon 0733944225 sau direct pe site.

• CANDY BAR •

Unul din cele mai apreciate momente ale unei petreceri.

Află mai multe